Kérdése van? Hívjon minket! +36209721025
+36204689423

LEDLENSER NEO4 240lm fejlámpa pink
LEDLENSER NEO4 240lm fejlámpa pink
11 390 Ft

LEDLENSER NEO4 240lm fejlámpa pink

LEDLENSER NEO4 240lm fejlámpa pink
LEDLENSER NEO4 240lm fejlámpa pink
LEDLENSER NEO4 240lm fejlámpa pink
LEDLENSER NEO4 240lm fejlámpa pink
11 390 Ft
Egységár: 11 390 Ft/db
Részletek

Látni és látszani. Sötétben is.A Ledlenser NEO4 egy városi használatra szánt fejlámpa, amely ideális választás futóknak és sétálóknak. Az elemekkel együtt 100 grammos súlyának köszönhetően mindent láthatsz vele, miközben te is látható maradsz. Az ovális, 16:9-es formátumban világító Wide Beam reflektornak köszönhetően nem lehet szem elől téveszteni. És ez még nem minden: a Power és Low Power mód mellett a NEO4 villogó üzemmódra is képes, amely a külön aktiválható piros hátsó lámpán is elérhető.FORGATHATÓ LÁMPAFEJ ÉS TOVÁBBFEJLESZTETT LENCSE TECHNOLÓGIAA LED lámpa teljes fényvisszaverődési technológiájának köszönhetően a fény közvetlenül az útra vetül, míg a NEO újonnan kifejlesztett lencséje jobb tájékozódást biztosít, mivel a közvetlen közeli területeket is bevilágítja. A forgatható fej további lehetőséget biztosít arra, hogy a futó a saját igényei szerint állíthassa be a fényt. 

Az elsődleges előnyök:
  • Nagyobb útszakasz megvilágítása (jobb közeli láthatóság és akár 30 méteres nagy távolságú láthatóság

  • Csökkentett vakító, káprázást okozó hatás, így kevésbé zavarja a szembejövő futókat

  • Kiváló megvilágítás a közeli és nagy távolságú tartománybanKarakterisztikus fényeloszlás, amely csökkenti a vakító hatást a szembejövő futóknál, és megvilágítást biztosít közelre és nagy távolságra egyaránt.VILÁGÍTÁS ÜZEMMÓDOK ÉS VÉSZTARTALÉK2 teljesítmény üzemmód közül lehet választani:
  • Energiatakarékos: Hosszú üzemidő lassan elhalványuló fénysugárral

  • Állandó áramú: A fénysugár erőssége nagyjából állandó a futási idő során.Az akkumulátor kimerülésekor a fejlámpa figyelmezteti a futót a fény villogtatásával, majd vésztartalék üzemmódba kapcsol. Ezután a lámpa kis fényerővel világít tovább még több mint egy órán át; így a futót sohasem hagyja teljes sötétségben


Adatok
Gyártó
LEDLENSER
Cikkszám
NEO4P-500916
Hasonló termékek