Kérdése van? Hívjon minket! +36209721025
+36204689423

HALDORÁDÓ MONSTER HARD BOILIE 24+ - MÁJ & VÉR 700GR
HALDORÁDÓ MONSTER HARD BOILIE 24+ - MÁJ & VÉR 700GR
3 790 Ft
ÚJ

HALDORÁDÓ MONSTER HARD BOILIE 24+ - MÁJ & VÉR 700GR

2024-től immár nem csak csalik, hanem etetésre szánt bojlik is szerepelnek a MONSTER termékcsaládban. Ezek a 24 mm-es kemény, párolt golyók minimum 24-48 órát kibírnak a vízben, így különösen ajánlottak a hosszabb távú etetések kialakítására, de csalizásra is alkalmasak. Illetve célszerű ezeket kombinálni a MONSTER Magnum és MONSTER Pop Up csalik különböző méretű változataival, a legjobb hatás elérése érdekében.

A MONSTER Hard Boilie 24+ termékcsalád különlegessége, hogy tagjai kétszínűek és nagyon magas beltartalmi értékkel rendelkeznek, kivétel nélkül mindegyik friss tojással készül, amely manapság már kuriózum (hiszen jelentős árnövelő tényező). De nem csak a színeket, hanem az bojlik alapanyagául szolgáló alapmixeket is kevertük. Tehát minden MONSTER Hard Boilie 2 in 1, azaz két, gyakorta teljes más összetevőkből álló mix tökéletes harmóniája. Így azon sem kell meglepődni, ha golyó egyik fele sós, a másik édes, vagy egyik fele erősen halas, a másik fele szénhidrátos.

Kevert ízekben kerülnek forgalomba: Fűszeres Máj (barna+bordó), Tintahal & Áfonya (rózsaszín+fekete), Máj & Vér (piros+barna), Vörös Lazac (bordó+sötétbarna), Hot Mangó (narancs+fehér), Vajsav & Tengeri rák (fekete+barna).

Máj & Vér
A család legvéresebb, legmagasabb fehérjetartalmú tagja. Egy igazi disznótoros csemege, magas hal és húslisztartalmú csali, amit párosítottunk a csirkemájliszt és a marhamájliszt kimagasló tulajdonságaival. Ezen felül a hemoglobinnak köszönhetően, a csaliban egy olyan aminosav egyensúlyt sikerült létrehozni, ami gyorsan felkelti a termetes, óvatos nagypontyok figyelmét is! A csaliba extra mennyiségű só került. Így ennek a kombinációnak köszönhetően egy igazi egész évben át használható, 4 évszakos csalit kaphatunk a kezünkbe, de felmelegedő és lehűlő vizeken extrán jól teljesít.

3 790 Ft
Egységár: 5 414 Ft/kg
Adatok
Tipus
HALDORÁDÓ MONSTER HARD BOILIE 24+
Kiszerelés
700 gr
Ízesítés
MÁJ & VÉR
Gyártó
Haldorádó
Cikkszám
HD27246
Hasonló termékek