Kérdése van? Hívjon minket! +36209721025
+36204689423

HALDORÁDÓ MONSTER MAGNUM 20+ - FŰSZERES MÁJ 80GR
HALDORÁDÓ MONSTER MAGNUM 20+ - FŰSZERES MÁJ 80GR
3 290 Ft
ÚJ

HALDORÁDÓ MONSTER MAGNUM 20+ - FŰSZERES MÁJ 80GR

A MONSTER termékcsalád tagjai nem a kellemes, emberi orr számára élvezhető illatokról híresek, viszont fogósságuk megkérdőjelezhetetlen! A csalik és etetőpelletek mellett egyértelmű, hogy aroma formában is megtalálható ez a termékcsalád a kínálatunkban.

A MONSTER Magnum az oldódó és a főzött csalik összes előnyével rendelkezik, ugyanis olyan csaliról van szó, amelynek közepe főzött, külső rétege viszont oldódó! Belső magja 14 mm átmérőjű, parafaőrleménnyel balanszírozott, főtt, nem oldódó csali. A külső réteg 3 mm vastag és folyamatosan oldódva ontja magából a csábító ízanyagokat. Használatával elkerülhetjük csalink leázását, ugyanis a belső, főzött rész, akár 72 órát is kibír, miközben a külső rész oldódási ideje 2-3 óra (vízhőfoktól függően).

Nagyon attraktív, nagyon ütős csali, amely a rövid idejű, nagyhalas method feeder horgászat és a céltudatos bojlis nagyhalas horgászatok során is bevethető. Különösen ajánlott nagy nyomásnak kitett, sokszor megfogott, óvatos, kapitális halak horgászata során, de vadvízi, dunai horgászatok során is meglepően eredményesnek bizonyult, kiválogatta és megfogta a környék pontyait!

Hatféle fogós változatban érhető el: A Vajsav & Tengeri rák magja fekete, az oldódó réteg színe narancssárga, a Fűszeres máj magja barna, az oldódó réteg színe pedig bordó. A Máj & Vér magja vörös, az oldódó réteg színe barna, a Tintahal & Áfonya magja fekete, az oldódó réteg színe rózsaszínű, a Vörös Lazac magja sötétbarna, az oldódó réteg színe mély bordó, a Hot Mangó magja pedig narancssárga, az oldódó réteg színe fehér.

3 290 Ft
Egységár: 41 125 Ft/kg
Adatok
Tipus
HALDORÁDÓ MONSTER MAGNUM 20+
Kiszerelés
80 gr
Ízesítés
FŰSZERES MÁJ
Gyártó
Haldorádó
Cikkszám
HD26997
Hasonló termékek