Kategóriák
otp szép kártya

Kategóriák
Kapcsolat

+36(20)4689423

+36(20)9721025

Termékajánló
TOP termékek
Szállítás

Fogyasztó Barát

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírlevél
Termék részletek


Spomb Medium Spod Rakéta

Spomb Medium Spod Rakéta
 • Spomb Medium Spod Rakéta

Spomb spod rakéta segítségével hihetetlen pontossággal etethetünk. A régi típusú etetőrakétáknál a dobás célba érése előtt a levegőben már hullott ki a csalianyag. Ez a Spomb spod rakétánál nem fordulhat elő, mert zárt rendszerű, és csak a vízbeérés pillanatában nyílik ki, és ezáltal csak az etetni kívánt területre kerül a csalianyag.
 • A klasszikus fekete Spombot először 2010 februárjában indították el. Néhány hónappal később, a rendkívül forró és napos időjárású országok iránti kereslet miatt a fehér Spombot gyártották. Ez ugyanolyan méretű, minőségi és minőségi, mint az eredeti termék, de meleg állapotban nem érzi melegnek az érintést. A Spomb csalieszközként való használatának előnyei a következők:

  Félelmetes távolság:
  A Spomb aerodinamikája könnycsepp alakú. Ez minden bizonnyal a legmodernebb termék a levegőben történő repüléshez, minimális ellenállással. A legtávolabbi mért idom távolsága (173 méter)!

  Azonnali csali szállítás:
  Amikor a Spomb érintkezik a vízzel, a test szabaddá válik, így azonnal kiürül a csali.

  Gyors feltöltés:
  A Spomb egyszer felnyílik, és könnyedén elhalad a víz tetején, még a legerősebb szélben sem fordul elő vagy sodródik. Más Spodok túlságosan ellenállnak a visszatekeréskor.

  Nincs csali veszteség:
  Miután a Spomb betöltésre került, mert a tartály lezárva van, akkor nem jelenik meg csali, amíg nem hat ki a vízzel és kinyílik. A nyílt vödrökkel vagy lyukakkal együtt a csali esik ki.

  Minden csali:
  Bármi, ami illeszkedik a Spombba, ki lehet dobni, beleértve: - pellet, boilies, kender, kukorica, mixer, kenyér, hús, rovarok, férgek és részecskék stb.

  Nem kell keverni:
  Minden csali csak a Spombba tölthető, anélkül, hogy keveredni kellene vele. Ha a földi csali golyókat szeretne keverni, akkor ezek egy nagyon távoli tartományban pontosan egy adott távolságra is bejuttathatóak.

  Jó szél pontossága:
  A szél nagyon kevés hatással van a repülésére az aerodinamika miatt. Még egy erős keresztszélen is pontossága és távolsága figyelemre méltó.

  Közepes méretű Spomb műszaki információk:

  Ajánlott 4,00 lbs - 5,00 lbs spomb horgászbot.

  Töltetlen tömeg: (45gr). Betöltve kukoricával, súlya (130gr).

 • Tipus
  Spomb Medium Spod Rakéta
  Szine
  Fekete - Fehér
  Méret
  Médium - Közepes
  Cikkszám
  3500104-5
Webáruház készítés