Kérdése van? Hívjon minket! +36209721025
+36204689423

Fox FLAT PEAR Ólom

A Fox Pear Leads CAD-t az optimális teljesítmény érdekében tervezték. A klasszikus kúpos alakú forma sokoldalú, minden helyzetben ideális. Hosszú távú dobásokra is alkalmas, ha szükséges, a lapított profil stabilitást is biztosít, ami megakadályozza a gördülést egyenetlen vagy lejtős tófenéken.

Mindegyik ólom precíziós fröccsöntéssel van kialakítva, hogy egyedülálló profil "éles" és formai konzisztenciát biztosítson az egész tartományban. Egy rendkívül erős és tökéletesen kialakított rozsdamentes acél hurok, amely egy egyedi forgócsappal van ellátva, kibővített felső szemmel, kifejezetten azért, hogy biztosítsa a tökéletes munkavégzést a biztonsági kapcsokkal. Szükség esetén a forgócsapot eltávolíthatjuk, és a vezetéket az acél hurokon keresztül rögzíthetjük a karmantyú nélkül módosítás nélkül.

A negyedéves lépésekben minden lehetséges forgatókönyv szerint elérhető, a Forgó körtecseppet matt, nem fényvisszaverő barnásbarna színű kavicsfoltokkal végezték, amely biztosítja, hogy diszkréten, beleolvad a környezetébe.
Adatok
Cikkszám
CLD08
Hasonló termékek