Kérdése van? Hívjon minket! +36209721025
+36204689423

Haldorádó SpéciAdditive - Kiwi 300ml

A SpéciAdditive adalékok nem mesterséges folyékony aromák, hanem olyan természetes növényi és állati eredetű kivonatok, amelyeket bizonyítottan szeretnek a pontyok, és amelyek egyértelmű jó hatással vannak táplálkozásukra. A lehűlt vízben is jól oldódnak, és olyan nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat tartalmaznak, amelyekben a pontyok jellemzően hiányt szenvednek, ezért ezek zamata számukra kívánatos falatok ígéretét jelzi. Használható etetőanyagok, vagy stick mixek ízesítésére, de alkalmas pelletek, magvak, bojlik csalogatóhatásának a fokozására is.
A következő változatokban kapható: Kukoricatej, Fokhagyma kivonat, Csípős paprika kivonat, Folyékony máj, Halolaj komplex, Szúnyoglárva kivonat, Fűszeres vörös máj, Kókusz + Tigrismogyoró, Mangó kivonat, Folyékony Sajt, Epres Joghurt valamint Kiwi.


A Kiwi 2023-ban a Haldorádó egyik vezéraromája, több termékben is visszaköszön. Meggyőződésünk, hogy a fogós eper, ananász és mangó ízesítések után megtaláltuk az új, nagyon ütős aromát! A Kiwi egy nagyon kellemes ízű és illatú sűrű folyadék, amely főként az édesszájú pontyok, amurok (és horgászok) kedvence lesz! A különlegessége a fogósságának titka.

Adatok
Tipus
Haldorádó SpéciAdditive
Kiszerelés
300 ml
Ízesítés
Kiwi
Gyártó
Haldorádó
Cikkszám
HD24290
Hasonló termékek