Kérdése van? Hívjon minket! +36209721025
+36204689423

Benzár Mix Serie Fermented Amur 800gr
Benzár Mix Serie Fermented Amur 800gr
1 490 Ft

Benzár Mix Serie Fermented Amur 800gr

Benzár Mix Serie Fermented etetőanyagok

Az erjesztett etetőanyagok fogóssága mára megkérdőjelezhetetlenné vált, hiszen bizonyos szituációkban egyszerűen nem lehet ezektől kívánatosabb csalogatóanyagokkal kínálni uszonyos barátainkat!

A Benzár Seria Fermented etetőanyagok kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek egy speciális erjesztési folyamat eredményeként. Mindegyik típus erős, de kellemesen erjedt illattal és a tasakon feltűntetett háttéraromával rendelkezik.

Fontos azonban megemlíteni, és ez az, amivel ezek a csalogatóanyagok többet tudnak a piacon elérhető más erjesztett etetőanyagoktól, hogy mindegyik típus nagyon markáns színnel készül, ami a mederfenéken brutálisan látványos tud lenni!

A keverékek már készre kevert, nedves, azonnal használatba vehető állapotban kerülnek a boltok polcaira, így egy rostáláson kívül semmilyen más teendőnk nincsen velük! Állaguknak köszönhetően mind bordás, mind pedig flat method kosárban tökéletesen használhatók, így nagyon univerzális keverékekről beszélhetünk.

Bár alapvetően a nyári időszakban fogósak igazán az erjesztett etetőanyagok, a tesztek során nagyon kellemes meglepetéseket okoztak a tavaszi és az őszi időszakban is, így gyakorlatilag áprilistól októberig bármikor érdemes velük kísérletezni!

1 490 Ft
Egységár: 1 863 Ft/kg
Részletek

Adatok
Tipus
Benzár Mix Serie Fermented
Kiszerelés
800 gr
Ízesítés
Amur
Gyártó
Benzar Mix
Cikkszám
98101-259
Hasonló termékek