Kérdése van? Hívjon minket! +36209721025
+36204689423

The One Carp Food Oldódó Bojli Gold (Scopex-vajkaramella) 1kg 22mm
The One Carp Food Oldódó Bojli Gold (Scopex-vajkaramella) 1kg 22mm
2 490 Ft

The One Carp Food Oldódó Bojli Gold (Scopex-vajkaramella) 1kg 22mm

The One Carp Food oldódó bojli 22mm

A The One Carp Food termékek nagymennyiségű szoktató és helyben tartó etetésekhez kínálnak gazdaságos megoldást. A bojli összetevői és beltartalma az etetésre szoktatást és hosszú időn keresztül a pontyok etetésen tartását is lehetővé teszi, magmix tartalma miatt pedig a teljes eloldódása után is táplálkozásra és táplálékkeresésre ösztönzi a halakat.

Gyorsabb fogási eredmény elérése érdekében, érdemes mellé beszerezni a The One termékcsalád csalizó bojliját és dippjét. Eredményes lehet a Red és Purple Food bojlik együttes használata, ugyanis a napszakok és időjárás változások kevésbé lesznek hatással a fogásra.

A Carp Food Red, a nagysikerű The One Red széria etető bojlija, általánosan használható bármely évszakban, szinte bármilyen vízhőmérséklet mellett eredményes, amikor a pontyok táplálkoznak.

A Carp Food Purple, pedig a szintén sokak által kedvelt The One Purple széria etető bojlija, amely főként a már melegedő 10-12 fok feletti vízben kezdi el igazán hatását kifejteni, illetve bizonyos napszakokban kedveltebb a pontyok számára.

1 kilós kiszerelés, 22 mm-es átmérő és lassú oldódás jellemzi a széria tagjait.

2 490 Ft
Egységár: 2 490 Ft/kg
Adatok
Tipus
The One Carp Food Oldódó Bojli Gold
Méret
22 mm
Kiszerelés
1 kg
Ízesítés
Scopex-vajkaramella
Gyártó
The One
Cikkszám
98037-722
Hasonló termékek